Natrag
21.9.2017 05:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

DVOSTRUKO IZDANJE Predstavljen novi broj časopisa ‘Welcome’

1.2.2016 @ 14:15 Baldo Marunčić dulist IN
5;5

Podijelite:

Novi, 28. po redu, dvojezični časopis Turističke zajednice Grada Dubrovnika ‘Welcome’ za 2016. godinu kao i posebno izdanje povodom Godine svetog Vlaha predstavljeni su danas u Lazaretima.

Časopis ‘Welcome’ za 2016. godinu na 80 bogato ilustriranih stranica donosi 17 zanimljivih tekstova o temama iz dubrovačke prošlosti i sadašnjosti.
-Riječ je o tekstovima zanimljivima kako nama Dubrovčanima, tako I našim posjetiteljima, a koji su svevremenski i koje će nam uvijek biti drago pročitati – istaknula je tom prigodom direktorica gradskog TZ-a Romana Vlašić.

Posebno izdanje časopisa ‘Welcome’ povodom Godine svetog Vlaha na 68 stranica donosi, pak, 15 tekstova vezanih za Svetog Vlaha, Kandeloru, grličanje, festanjule, trombunjere, barjaktare i sve druge specifičnosti koje krase svaku Festu.

Redovni ‘Welcome’ tiskan je u sedam tisuća primjeraka, posebno izdanje tiskano je u pet tisuća primjeraka, a oba su besplatna.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana