Crna kronika

Dvojac provaljivao u ugostiteljski objekt, automobil, tvrtku…

Dvojac provaljivao u ugostiteljski objekt, automobil, tvrtku...

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik dvojica muškaraca u dobi od 25 i 30 godina sumnjiče se za više kaznenih djela teške krađe.

Naime, prema izvješću policije 25-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom noćnih sati 30. kolovoza provalio u ugostiteljski objekt na području Komolca, odakle je otuđio novčani iznos od 900 kuna.

Nadalje obojicu muškaraca se sumnjiči da su sredinom listopada slomili zadnje vjetrobransko staklo osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka koje je bilo parkirano u Ulici Vladimira Nazora u Dubrovniku, iz kojeg su otuđili dvije ručne torbe, odjeću i obuću, oštetivši 42-godišnju vlasnicu za iznos od oko 2000 kuna.

Također se sumnjiče da su tijekom noćnih sati 24./25. listopada razbili staklo i ušli u zgradu jednog poduzeća na području Dubrovnika tražeći alat kojeg tom prilikom nisu pronašli.

Dvojica osumnjičenih su rano jutros uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist