Natrag
19.8.2017 07:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dvije godine od obnove na kapelici Svetog Križa se raspada zid

3.6.2015 @ 22:15 Dulist Grad
4;4

Podijelite:

Iako je kapelica Svetog Križa na Boninovu obnovljena prije tek nešto više od dvije godine, stanje u kojem se ona danas nalazi je ispod svake kritike.

Naime, svečano predstavljanje ‘novog ruha’ kapelice napravljeno je 7. svibnja 2013. godine, nakon opsežnih radova koji su financirani iz anonimne donacije u iznosu od 200 tisuća eura. Čini se ipak kako se prilikom obnove itekako ‘zafušarilo’, pa u prostoru kapelice, inače predjelu gdje su smješteni lijesovi prije sprovoda, žbuka otpada sa zidova.

Iako nije poznato koliko dugo ovakvo stanje traje, no prema izvoru DuLista sigurno je duže od nekoliko mjeseci. Situaciji je po svemu sudeći kumovala velika količina kiše koja je posljednje dvije godine pala na Dubrovnik i okolicu, no to ni najmanje ne opravdava prizor koji redovito dočekuje ožalošćene obitelji.

Potpuno je nejasno zašto je uprava ovog gradskog poduzeća koje se naravno financira javnim novcem dopustila ovakvo stanje, a na to pitanje nažalost nismo uspjeli dobiti odgovor. Naime, mobitel direktora Zlatka Ursića je nedostupan, a usprkos ostavljenim porukama, Ursić nas je uredno izignorirao.

 

Cijeli tekst potražite u tiskanom izdanju DuLista koji je od ove srijede u prodaji!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana