Crna kronika

DVA ‘MULCA’ U RUŠILAČKOM POHODU: Pretučen 19 godišnjak, a 30-godišnjak dobio bocom u glavu

DVA 'MULCA' U RUŠILAČKOM POHODU: Pretučen 19 godišnjak, a 30-godišnjak dobio bocom u glavu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 19-godišnjak je osumnjičen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda na štetu dvije muške osobe dok je 18-godišnjak osumnjičen za kazneno djelo oštećenje tuđe stvari, javljaju iz PU DN.
Naime, 19-godišnjaka se sumnjiči se da je u ponedjeljak, 6. travnja oko 16.30 sati u Ulici Vladimira Nazora u Dubrovniku fizički napao 19-godišnjaka teže ga ozlijedivši. Potom je tijekom noćnih sati 7. travnja u Ulici Iva Vojnovića 30-godišnjaka udario staklenom bocom u predjelu oka nanijevši mu tešku tjelesnu ozljedu. Kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno kako je tom prilikom 18-godišnjak koji je bio u društvu osumnjičenog razbio staklo ulaznih vrata stana oštećenog.
Zbog sumnje da je počinio kaznena djela teške tjelesne ozljede 19-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dok je 18-godišnjak nadležnom državnom odvjetništvu kazneno prijavljen za oštećenje tuđe stvari.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist