Politika

VIDEO / DUSTRA NIJE STATISTIČKA GREŠKA Raguž najavio: Bez nas se ne sastavlja Gradsko vijeće!

VIDEO / DUSTRA NIJE STATISTIČKA GREŠKA Raguž najavio: Bez nas se ne sastavlja Gradsko vijeće!

Prije dva mjeseca su nam govorili da smo na razini statističke greške, te da teško možemo doći do dva ili tri posto, a mi smo danas pokazali da se bez nas neće moći sastaviti Gradsko vijeće – istaknuo je vidno zadovoljan rezultatima Željko Raguž, čelnik gradske stranke DUSTRA.

U stranačkim prostorijama DUSTRA-e vlada slavljeničko raspoloženje, a u svom komentaru Raguž se osvrnuo na završenu kampanju. Naglasio je kako su se natjecali “sa strankama i s mašinerijama koje imaju veliki broj ljudi”.

-To su nacionalne stranke koje su imale puno jaču logistiku, ali se ovaj put pokazalo srce dubrovačko koje je reklo NE Zagrebu. Ljudi su to prepoznali i to ćemo u narednom razdoblju u Gradskom vijeću i komunicirati. DUSTRA ide jako prema naprijed i možete misliti ako smo nakon dvije godine na velikom broju mandata, što zajedno možemo očekivati u budućnosti. Ovi mladi prekrasni ljudi, zajedno s iskustvom kojeg imamo u stranci, su jedna neizmjerna snaga koja će trajati – rekao je Raguž te u nastavku očito poslao poruku Peru Vićanu i njegovom DDS-u:

-Neki koji su dosada bili jaki, postaju slabiji, a pokazalo se da DUSTRA jača!

Kandidat za zamjenika gradonačelnika DUSTRA-e Rikard Rossetti se zahvalio biračima, ali i naglasio kako je očekivao i bolje rezultate. Ipak opravdanje je našao u tome što DUSTRA postoji tek dvije godine.

Sljedeći izbori su definitivno naši, u pravom smislu riječi, a sad ćemo participirati u Gradskom vijeću na način da budemo pozitivni, da se čuje naš glas i da oni u Zagrebu ipak malo dođu do nelagode kao što su u Istri s IDS-om da ovdje u Dubrovniku postoji lokalna stranka koja misli o svojim ljudima i svom gradu. Vjerujem da je to budućnost – kazao je Rossetti.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist