DuList IN

DUPLI STREET MAKEOVER ANE VUKAS Svečana frizura za deset minuta!

DUPLI STREET MAKEOVER ANE VUKAS Svečana frizura za deset minuta!

Ovoga puta Ana Vukas izabrala je dvije djevojke koje su stale pred fotoaparat našeg Zvone. Ana Pijević i Katarina Gašić tako su zasjale i to nakon vrlo kratkog ali efikasnog makeovera, ili kako se kaže – kad ih je Ana uzela ‘u ruke’!

Budući da je Ana plavuša, za makeover se ana posebno poigrala frizurom.
– Kod Ane mi je cilj bio pokazati funkciju ‘cik-cak’ pegle. Ona je super kad želimo raditi pletenice ili neke druge frizure sa volumenom. Dovoljno je samo jednom stisnuti pramen kose i ona je već prelomljena. Ja sam na Ani cijelu dužinu prelomila sa ‘cik-cak’ – kaže Ana, dodavši i da je htjela veći volumen, mogla ju je raščešljati ili natapirati.
Sa ovakom prelomljenom kosom se stvarno mozete igrati s raznim frizurama ili je jednostavno pustiti ovako sa volumenom – kaže Ana.

Smeđokosa Katarina Gašić dobila je svečanu frizuru u samo deset minuta.
– Ovo je jedan od primjera, možete raditi sa manje ili više pletenica, drugačije posloženo, ovisno o želji frizure… Za postizanje lijepog profila sam koristila Volume Dust od EMSIBETH. Otkad sam otkrila ovaj magični puder, prije par godina, ne ispuštam ga iz ruke. Možete ga samo umasirati u korjen za veći volumen (odličan je i ako imate masnu kosu, produžit će vam vrijeme pranja kose), a možete posuti pramen kose sa njim prije tapiranja i onda oblikovati volumen koliko Vi želite, jer tako dobro drži da vam ne treba ni lak – kaže Ana za kraj.

Sponzor ove rubrike iz broja u broj je trgovina MP PROFESSIONAL, čiji profesionalni proizvodi i profesionalna šminka posebno ističu ljepotu svake žene, a dajući joj prirodan izgled…

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist