DuList IN

DULIST DARUJE ZA BOŽIĆ Uljepšajte vaš bor borićima iz 100 bofora!

DULIST DARUJE ZA BOŽIĆ Uljepšajte vaš bor borićima iz 100 bofora!

100 bofora su blog, hobi i zabava, a i registrirana domaća radinost. Iza ideje, bloga i kreativnosti stoji naša Maris, koja za sebe kaže kako je ‘za radnog vremena zaposlena, a u slobodno vrijeme blogerica, vrtlarica, šivalica…’.

Njen predivni Facebook page 100 bofora možete pratiti ovdje, a mi smo na našu adresu DuLista dobili set od tri prekrasna borića kojima ćemo uljepšati nekome bor!

Ovog puta DuList vam, dragi najbrži čitatelji, poklanja set od tri stabalca, visine oko 11 centimetara, sa satenskom uzicom. Sastav borića je 100% pamuk, punjenje 100% poliester a mi bismo dodali i 100% ljubav i kreativnost naše Maris, koja je o sebi zapisala:

Blogerica – jer je s blogom počela ova avantura. Blog je od svog početka imao mnoge teme, a zadržala se ova strast. Pišem o šivanju i izradi uporabnih predmeta koji podižu kvalitetu življenja, uljepšavaju dom i čine sitne stvari značajnijima – jer ste ih izradili Vi ili netko vaš.

Trud uložen u izradu rukotvorina vraća se nemjerljivom srećom kada one postanu dio naše svakodnevnice. Goni me neka čudna želja da motiviram sve one koji znaju za neku šivaću mašinu koja skuplja prašinu zaboravljena na tetinom tavanu ili u kutu bakine sobe da je izvade na svjetlo dana i nešto kreiraju. Pa ako ne to – onda barem nabave kukicu ili igle za pletenje… ili možda vezenje?

Pa, zaigrajmo!

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Na naše e-mail nagradna@dulist.hr pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt.

Kao naslov maila stavitr NAGRADNA: 100 bofora i… budite najbrži ;)

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist