Politika

DUJMOVIĆ HDZ-U ‘Najprije vratite prostor s pogledom na Stradun koji ste godinama plaćali 3 kune po metru kvadratnom’

DUJMOVIĆ HDZ-U 'Najprije vratite prostor s pogledom na Stradun koji ste godinama plaćali 3 kune po metru kvadratnom'

Kandidat HNS-a za gradonačelnika Dubrovnika Valentin Dujmović priopćenjem je reagirao na današnju konferenciju za medije dubrovačkog HDZ-a.

‘Licemjerni su Mato Franković i Marko Potrebica. Licemjerno je od njih da danas upozoravaju na neprimjereno stanje stambenog prostora smještenog u ‘100 metara od Straduna’, kad oni i njihovi stranački pajdaši još od vremena prvog hrvatskog predsjednika Franja Tuđmana uživaju u gradskom prostoru udaljenom niti par metara od Straduna.

Dok sve ostale političke stranke koriste gradske prostore na manje atraktivnim mjestima i dijelovima grada, u Hladnici ili u zgradi ‘Pentagona’, HDZ je svoju šapu stavio na palaču u Petilovrijencima s pogledom na Stradun. Da stvar bude kudikamo gora taj isti prostor površine 90 kvadrata punih su 12 godina plaćali tri kune po metru kvadratnom, a danas u punom komforu uživaju za 30 kuna po kvadratu. Zato je krajnje licemjerno da taj isti HDZ danas upozorava na nedostatak gradskih stanova.

Licemjeran je Mato Franković i zato što mu je više od pola godine trebalo da na dnevni red sjednice Gradskog vijeća uvrsti Odluku o najmu stanova i Odluku o prodaji stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika koje su preduvjet za kvalitetno gospodarenje gradskim stanovima na način da štitimo interese onih kojima su tu stanovi najpotrebniji.

Pozivamo gospodina Frankovića da napusti velebnu palaču u Petilovijencima i prepusti je mladoj obitelji s djecom. Ako se je HDZ spreman odreći samo pola tog prostora s pogledom od milijuna dolara, mi ćemo im rado za stranačke potrebe prepustiti polovicu našeg ureda u ‘Pentagonu’.

Valentin Dujmović’

PROMO

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist