Sport

ĐUHO NAKON PORAZA “Više ne ovisimo samo o sebi, ali nije još gotovo!”

Veselin Đuho (VK Jug)

Nakon neugodnog poraza trener Juga Veselin Đuho potvrdio je kako su se sve prijetnje koje je gost iz Barcelone imao na raspolaganju obistinile.

– Nemam što puno reći. Bili su bolji, agresivniji i brži. Toga smo se i pribojavali. Kontranapad im je bio strahovit, nismo uspjeli ni to zaustaviti. Početak utakmice je diktirao cijeli tijek. Tražili smo da se ne primi gol s dva metra, da budemo agresivniji, a mi smo u tri napada primili tri gola s dva metra. Ako želiš pobijediti u ovakvoj utakmici to se ne smije dogoditi, i u tome leži razlog porazu, nervozi, posebno u prilici s igračem više. Još je Janović uspio riješiti dva gola, ali su kasnije na njega još više izlazili. A mi nismo imali više raspoloženih igrača za realizaciju – kazao je Đuho.

– Suđenje je bilo izvrsno, pomalo i domaćinski, ali kad ne ide ne ide. Zavrti akciju 1, ne ide. Zavrti akciju 2,5,4,3, ali jednostavno neće… I to je sport – dodao je Đuho.

Razloge porazu Đuho vidi u nespremnosti ozljeđenih igrača, koji ‘nisu trenirali dobro’.

– Pogotovo Bušlje, za kojeg ne mogu vjerovati da je odigrao ovako loše. Povrede su bile, nakupile su se i normalno da smo to platili u ovom razdoblju – kazao je Đuho. Na kraju je priznao:

– Cijelo vrijeme smo isticali kako smo igrali iznad svojih mogućnosti. Sad smo možda došli u realnu situaciju, gdje za pobjedu nad respektabilnom ekipom treba odigrati sto posto. A mi danas nismo bili na toj razini. Imamo i dalje šansu za plasman na Final 6, ali više ne ovisimo sami o sebi. Mora nam se poklopiti rezultat, eventualno da Pro Recco kiksa u Pireju kod Olympiakosa, koji se uključio u igru za plasman. Nije još gotovo!

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist