DuList IN

‘Dubrovnik & Time’ osvojio dvije prestižne nagrade na Zagreb Tourfilm Festivalu

'Dubrovnik & Time' osvojio dvije prestižne nagrade na Zagreb Tourfilm Festivalu

Promotivni film TZ grada Dubrovnika ‘Dubrovnik and Time’, snimljen u produkciji BALDUČI FILMA i režiji Herve Tirmarche, osvojio je čak dvije nagrade na netom završenom Zagreb Tourfilm Festivalu i to prvu nagradu u kategoriji domaćih promotivnih turističkih filmova trajanja do sedam minuta i treće mjesto u međunarodnoj konkurenciji filmova trajanja također do sedam minuta.

Nagrade je u Zagrebu preuzela direktorica Romana Vlašić.

Nakon Berlina, New Yorka, Rige, Sesimbre, Bakua, Lubina, Los Angelesa,Portugala, Maldiva promotivni video TZ grada Dubrovnika ‘Dubrovnik & Time’ osvojio je dvije nagrade na petom po redu Zagreb Tourfilm Festivalu, netom završenom u Zagrebu, što ukupno čini dvanaest nagrada.

Na ovom festivalu u više kategorija ukupno je bilo prijavljenih više od tri stotine, a u konkurenciju za nagrade odabrana su 124 filma iz svijeta, a dubrovački video osvojio je čak dvije nagrade, Treća nagrada pripala mu je u kategoriji međunarodnih turističkih filmova do sedam minuta, a među hrvatskim filmovima osvojio je prvo mjesto. Nagrađivanjem hrvatskih filmova Zagreb Tourfilm Festival potiče promociju hrvatskog turizma upravo kroz turističke filmove.

Promotivni film ‘Dubrovnik & Time’ nastavlja nizati prestižne nagrade na specijaliziranim festivalima, očekuju ga još dva festivala turističkog filma i to u Portugalu i u Splitu.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović