Sport

DUBROVNIK KUP U finalu Brkati slonovi i Caffe bar Mirakul!

DUBROVNIK KUP U finalu Brkati slonovi i Caffe bar Mirakul!

Brkati slonovi i Caffe bar Mirakul igrat će u finalu malonogometnog turnira na male barice „Dubrovnik Kup 2014.“, koji se održava na igralištu Osnovne škole Ivana Gundulića.

Imena finalista saznali smo u petak navečer nakon dva uzbudljiva polufinala, u kojima je pobjednik odlučen tek nakon kaznenih udaraca. Caffe bar Mirakul i Kordić d.o.o. do kraja susreta izdržali su netaknutih mreža, a u raspucavanju na penale Kordićevci su zabili dva, a Mirakul jedan više.

U dvoboju Brkatih slonova i Centrala interijera potonji su poveli golom Daničića, ali su Đuraš i Bačić preokrenuli u korist Brkatih slonova. Dvije sekunde prije kraja utakmice ipak izjednačenje, pogodio je Miškić. U izvođenju penala nakon prve serije svatko je dvaput pogodio i jednom promašio. Drama je dosegla vrhunac u desetoj rundi kada Miškić promašuje, a Brkate slonove u finale odvodi Đurović.

U finalu dječjeg turnira igrat će Jahači iz magle (bolji od MNK Kenova s visokih 8:1) i Elita 1950. (svladali Njirku i prijatelje s 4:1).

U subotu navečer igraju se završni mečevi. Finale glavnog turnira je u 22 sata.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist