DuList IN

Dubrovkinja Suzana Violić Miss Adriatic turizma Hrvatske 2015.

Dubrovkinja Suzana Violić Miss Adriatic turizma Hrvatske 2015.

Finalni izbor Miss adriatic turizma Hrvatske 2015. održao se u četvrtak u Kliškoj tvrđavi, a pobjedu je odnijela Suzana Violić koja je zajedno s voditeljicom Tinom Katanić bila zvijezda večeri
Izbor Miss Adriatic turizma Hrvatske 2015. održao se ovog četvrtka u zidinama povijesne tvrđave na Klisu, a najljepša između 11 natjecateljica je bila Suzana Violić.
Osim nove missice, titulu prve pratilje primila je Nora Vela, dok je drugo mjesto zauzela Danica Šarić. Najšarmantnija je bila Ivana Rumenović, najelegantnija Laura Lendić, a za miss fotogeničnosti je proglašena Katarina Šabić, prenosi Dalmacijanews.

Inače, devetnaestogodišnja Suzana Violić nedavno se vratila s Kraljice Jadrana, prestižnog natjecanja na otoku Rabu. Iako nije osvojila lentu, Suzana uz veliki osmijeh ne krije zadovoljstvo zbog sudjelovanja, a ušla je među šest superfinalistica. Ova nasmiješena studentica Pravnog sveuèilišta u Splitu u slobodno vrijeme bavi se glumom, a uživa i u ‘babysittanju’, kako nam je otkrila kad smo ju pitali koji su joj hobiji.

Razgovor s njom možete pronaći u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist