DuList IN

Dubrovkinja poznatom pjevaču nabila desetke tisuća kuna duga

Dubrovkinja poznatom pjevaču nabila desetke tisuća kuna duga

Tonyju Cetinskom (45) prijetila je ovrha jer, doznajemo, njegova bivša supruga Antonela Butigan (38) nije plaćala komunalnu naknadu za stan na zagrebačkom Svetom Duhu gdje je živjela s njihovim sinom Christianom (17). Bivša manekenka, doznajemo, ostala je dužna 60.000 kuna.

Odlaganje otpada, održavanje cesta, groblja, zelenih površina, vode, plina i telekomunikacijskih kabela Antonela nije plaćala godinama, koliko je živjela u tom stanu. Tony, koji je vlasnik stana, tvrdi da nije znao za neplaćanje računa. Šokirao se kad je saznao koliko je dužan, piše 24sata.hr

– Neugodno je da se mene dovodi u tu situaciju jer ondje ne živim već 14 godina niti sam znao da se računi nisu plaćali. Ne znam tko je tu zakazao, sustav ili netko treći, ali mene nikad nitko o tome nije obavijestio. Da sam znao za to, naravno da bih platio – rekao nam je Tony.

U tom stanu Antonela i Christian ostali su živjeti nakon njihove rastave 2000. godine. Cetinski je, doznajemo, većinu duga podmirio, a ostatak će morati platiti Antonela koja nije bila dostupna za komentar. Bivša manekenka sa sinom i novim zaručnikom već neko vrijeme živi u Njemačkoj. Pjevačevi prijatelji kažu da su bivši supružnici ostali u korektnim odnosima zbog sina. Dodaju kako je Tonyja najviše naljutilo to što je Christian, osim stana, mogao naslijediti i dugove.

– Istina je da ću mu prepisati taj stan jer će sljedeće godine biti punoljetan. Najmanje što želim je da naslijedi dugove, tako da ću riješiti tu situaciju zbog njega – ističe Tony. Antonela se nakon rastave od pjevača povukla iz javnosti. Par se upoznao 1994. godine na Izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije gdje je Tony nastupio, a Antonela je bila natjecateljica. Godinu poslije su se vjenčali, a u braku su bili šest godina

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist