DuList IN

Dubrovkinja Mara Bergam organizira izbor za ‘Lice godine’ i ‘The Best Model’ u Zagrebu

Dubrovkinja Mara Bergam organizira izbor za ‘Lice godine' i 'The Best Model' u Zagrebu

– Osjećaj je nevjerojatan, nikad nisam očekivala da ću nešto ovakvo organizirati – rekla je za DuList Dubrovkinja Mara Bergam, ovogodišnja organizatorica natjecanja ‘Lice godine Zagreba’ i ‘The Best Model of Zagreb’.

Mara nam ističe kako je uzbuđena jer se izbor bliži, a najviše od svega želi da svim natjecateljima bude zabavno i da im ‘izbor ostane u najljepšem sjećanju’. Vlasnik licence Mateo Brekalo pružio joj je suradnju za ovogodišnji dio natjecanja u Zagrebu na što je s radošću pristala.

– Nisam znala kako ima mnogo posla oko toga, ali isplatilo se svakako – istaknula je Mara.

Bergam se već kao natjecateljica okušala u prošlogodišnjem izdanju natjecanja ‘Lice godine’, kada je osvojila lentu Miss Fotogeničnosti. Je li teže biti natjecateljica ili organizatorica, Mara nam je odgovorila kako može zaključiti kako je ipak teže biti – organizatorica. Ovo je prvi put kako organizira neki događaj što smatra velikim izazovom jer postoji ‘ogromna odgovornost’ te ‘dosta detalja oko izbora koje treba napraviti’. A tko joj je favoritkinja ili favorit, Mara je istaknula kako su sve natjecateljice i natjecatelji njeni favoriti.

– Ne mogu nikoga izdvojiti. S njima sam provela dane i upoznala ih. Jednostavno su mi prirasli srcu. Svatko od njih poseban je na svoj način. Družimo se koliko možemo. Natjecateljice su imale zajedničku večeru gdje su imale prilike se još više upoznati i družiti – poručila je Mara.

Otkrila nam je i kako će u žiriju biti Hana Hadžiavdagić Tabaković, Ivana Vida, glumica Kostadinka Velkovska, Ivan Penezić & Goran Belošević iz grupe Pravila igre, a doći će i netko od zamjenika gradonačelnika Zagreba.

Izbor koji ima 18 godina dugu tradiciju, ove godine se održava 23. ožujka. Te se večeri bira Lice Godine Zagreba (natječu se djevojke do 170cm) i The best model of Zagreb (cure i dečki od 170cm). Oni koji osvoje neku od 4 lente (pobjednik, prva, druga pratilja i titula fotogeničnosti), odlaze u finalni izbor Hrvatske koji se odrzava 26. listopada 2018. u Splitu.

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist

Dubrovački zet najavio predstavu o kraljici estrade – Seve nacionale

Dulist