Aktualno

Dubrovkinja iz berlinske zračne luke za DuList: Atmosfera ovdje je kaotična!

Dubrovkinja iz berlinske zračne luke za DuList: Atmosfera ovdje je kaotična!

Dubrovkinja Zrinka Mozara koja se trenutno nalazi u glavnom gradu Njemačke Berlinu, za DuList je opisala kako danas izgleda atmosfera u toj zemlji, poglavito u tamošnjoj zračnoj luci gdje je danas u ranim poslijepodnevnim satima zaglavila čekajući zrakoplov Germanwingsa.

Ona je naime trebala zrakoplovom tvrtke Germanwings, danas u 13 i 15 letjeti za Zagreb. Kako nam je rekla, nikad prije nije imala problema s tom tvrtkom niti ikakvo neugodno iskustvo.
Nakon što je zrakoplov te tvrtke prije dva dana pao u francuskim Alpama, atmosferu u zračnoj luci je ”potpuno kaotična”.
Na naš upit je li je strah letjeti odgovara:
-Nije me bilo strah dok nisam došla na aerodrom, ali onda je posada koja je trebala letjeti rekla da ”nisu emocionalno sposobni”. Ja sam se onda zapitala zašto? -‘, kaže nam Zrinka te dodaje kako putnici u panici otkazuju letove i traže neke druge avioprijevoznike koji lete na njihove destinacije.
”Zadnje što znam je da pregovaraju s Croatijom Airlines, još ne znam hoću li poletjeti”, rekla nam je Zrinka.
Podsjetimo, u padu zrakoplova Germanwingsa poginulo je 150 ljudi, a prema posljednjim navodima uzrok pada bi moglo biti namjerno rušenje od strane kopilota.

Novo:

Prema posljednjim informacijama, Zrinka bi zrakoplovom Croatije Airlines u 17 i 30 trebala letjeti za Zagreb.

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist