Aktualno

Dubrovačkim restoranima službeno uručena Michelinova priznanja

Dubrovačkim restoranima službeno uručena Michelinova priznanja

Ivana Verunica, direktorica METRO veleprodajnog centra Split i Josip Dujmović, voditelj prodaje za ključne kupce METRO-a, globalnog partnera MICHELINOVOG vodiča, uručili su MICHELINOVU plaketu Mariu Bundi, chefu restorana Nautika.

Time je posljednjem u nizu od deset dubrovačkih restorana službeno uručeno priznanje MICHELINOVOG gastro vodiča, takozvani MICHELINOV tanjur. Nautika, Dubrovnik, 360°, Stara loza, Proto, Kopun, Vapor, Bistro Tavulin, Pantarul i Azur sada posluju s prestižnom preporukom jednog od najznačajnijih vodiča restorana  u svijetu.

– Suradnju s MICHELINOVIM vodičem METRO je ostvario i u Hrvatskoj kako bismo hrvatskim restoranima i ugostiteljima pomogli da zauzmu svoje mjesto na gastronomskoj karti svijeta. Deset dubrovačkih restorana s preporukom MICHELINA naši su dugogodišnji kupci s kojima METRO dijeli strast za kulinarskim savršenstvom i proizvodima vrhunske kvalitete, zbog čega nas iznimno raduje što su MICHELINOVI inspektori prepoznali njihovu ponudu – naglasio je Josip Dujmović, voditelj prodaje za ključne kupce METRO Cash & Carry Hrvatska.

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist