Grad

DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL Libertas bez naplate, adventska linija, vlakić…

DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL Libertas bez naplate, adventska linija, vlakić...

I ove godine Dubrovčane će razveseliti vijest kako će na Stradun, ali i na sve popratne događaje Dubrovačkog zimskog festivala, moći besplatno ići javnim gradskim prijevozom.

Kako su nam potvrdili iz Dubrovačkih ljetnih igara, zaduženih za program Dubrovačkog zimskog festivala, prema dogovoru Grada Dubrovnika i JgP Libertas sve do siječnja sve gradske linije bit će besplatne u popodnevnim satima.

– Od 2. prosinca 2017. do 6. siječnja 2018. sve linije u gradskom prometu (uključujući linije 28 i 35) od 17 sati, pa sve do posljednjeg noćnog polaska u voznom redu ne vrše naplatu prijevoza – kazali su nam iz Igara.

Također, dodali su, tijekom zimskog festivala prometovat će dodatna, Adventska linija, na relaciji Autobusni Kolodvor – Grawe – Pile – Vojnović – Pošta Lapad, te Pošta Lapad – Vojnović – Pile – Tommy – Autobusni Kolodvor. Adventska linija bit će besplatna za sve putnike – naglasili su iz Igara.

Veseli čuti kako će i za najmlađe, tijekom festivala svakim danom, ukoliko dozvole vremenski uvjeti, kroz uvalu Lapad prometovati Adventski vlakić. On je također besplatan za sve putnike, kazali su nam, a ovo je prava prilika da, ukoliko niste prijašnjih godina, ove zime posjetite sve sadržaje koje Dubrovnik nudi u zimskom razdoblju

Pročitajte još

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist

ZABAVA, AKCIJA, DRAMA Novi kino tjedan donosi…

Dulist