DuList PROMO

DUBROVAČKI VRTOVI SUNCA Sveti Nikola uz fantastičnog Luku Vidovića

DUBROVAČKI VRTOVI SUNCA Sveti Nikola uz fantastičnog Luku Vidovića

Kako bi obilježili dan svetog Nikole, jednog od najomiljenijih svetaca i zaštitnika djece, Dubrovački Vrtovi Sunca za vaše mališane pripremili su 9. prosinca interaktivni mađioničarski Show u izvedbi najdražeg mađioničara Luke Vidovića s početkom u 10.30 sati.

Očekuje vas nezaboravna predstava ispunjena vrhunskom zabavom, humorom te nevjerojatnim trikovima koji će vas ostaviti bez daha. Djeca mogu sudjelovati u ovoj interaktivnoj predstavi, a možda baš vaše dijete bude odabrano da pomogne Luki u izvođenju nekih trikova!

Nakon predstave, svako dijete će od Svetog Nikole dobiti prigodan slatki poklon koji će izmamiti osmijehe na njihovim licima, dok roditelji mogu bezbrižno uživati u prekrasnom ambijentu Dubrovačkih Vrtova Sunca. Hit predstava Magic Show za cijelu obitelj već je mnogo puta rasprodala dvorane i razveselila djecu svih uzrasta, a ovom prilikom i Dubrovčani mogu uživati u zabavnim čarolijama. Lukin izrazit talent, smisao za humor te vrhunske zabavljačke sposobnosti popraćene magičnim trikovima razlozi su zbog čega će vam ovaj Sveti Nikola ostati u sjećanju cijeli život.

Predstava će se održati u dvorani Soderini Dubrovačkih Vrtova Sunca. Ulaznice po cijeni od 70 kuna možete kupiti na portalu ulaznice.hr, kod njihovih prodajnih agenata ili direktno u hotelu od ponedjeljka do subote od 8.30 do 15 sati. Roditeljima u pratnji djece ulaz na predstavu je slobodan, broj mjesta je ograničen. Informacije na broj telefona:
020/361 500 ili info@sungardensdubrovnik.com.

 

Pročitajte još

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist