Aktualno

DUBROVAČKI POLUMARATON Evo kuda se nećete moći kretati prve svibanjske nedjelje

DUBROVAČKI POLUMARATON Evo kuda se nećete moći kretati prve svibanjske nedjelje

Dubrovačke ulice ovog će vikenda preplaviti ljubitelji trčanja iz Hrvatske, ali i 30-tak drugih država.

Naime, više od 650 trkača iz cijelog svijeta prijavljeno je za ovogodišnji, 2. Dubrovački polumaraton što svjedoči o iznimnom interesu za središnju utrku dvodnevne manifestacije Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik, koja će se održati predstojeći prvomajski vikend. U sklopu Dubrovačkog polumaratona trčat će se i utrka 5K –humanitarna utrka građana.
Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, organizatori obavještavaju građane da će u nedjelju, 01. svibnja, za vrijeme trajanja utrke Polumaratona i 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 09 do 13.30 sati, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama:
Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle, Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

 

– Molimo sugrađane da tijekom održavanja navedene utrke poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju – poručuju organizatori.

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist