DuList IN

Dubrovački multipleks s pet zvjezdica

Dubrovački multipleks s pet zvjezdica

U multipleksu CineStar Dubrovnik predstavnici tvrtke Blitz CineStar predstavili su sve pogodnosti i zanimljivosti prvog dubrovačkog multipleksa s tri kino dvorane, koji se svečano otvara večeras, a s kino programom kreće od sutra.

Hrvoje Krstulović, član uprave tvrtke Blitz CineStar, ukratko je predstavio djelovanje ovog lanca kinodvorana u Hrvatskoj te planove za daljnji razvoj. Kazao je kako je dubrovački multipleks za Cinestar jubilarni deseti, i na razini je svih drugih multipleksa u Hrvatskoj, ali i Europi. U Hrvatskoj Cinestar ima 71 dvoranu s 12 600 stolica. U 2011. Cinestar je ostvario 82% svih odlazaka u kino, a do kraja 2012. godine Cinestar će imati 12 multipleksa s preko 90 kinodvorana i preko 15 tisuća sjedala.

Dubrovački Cinestar ima tri dvorane s 495 sjedala (uključujući 4 sjedala za invalide). Jedna dvorana je tzv. Extreme dvorana, a dvije su RealD 3D. Sve dvorane opremljene su Dolby Digital Ex (7+1) i DTS vrhunskim zvučnim sustavom, „wall to wall“i „Floor to Ceiling“ filmskim platnima premazanima srebrom kako bi se povećala količina svjetla, Barco DP2K-32B digitalnim projektorima (po Guinessovoj knjizi rekorda najsvjetliji projektori na svijetu) i Doremi serverima.

U dubrovačkom Cinestaru olakšan je pristup za osobe s invaliditetom, a za sve posjetitelje osiguran je besplatan parking. Za projekcije u 3D tehnologiji Cinestar osigurava specijalne naočale za odrasle i djecu.

Dubrovački multipleks je drugo Cinestarovo kino koje osim običnih i ljubavnih sjedala, nudi i VIP sjedala u dva zadnja reda kino dvorane, koja će biti neznatno skuplja.

– Naš cilj je postići razinu „jedan građanin Hrvatske – jedan odlazak u kno“, dakle cilj su nam 4,5 milijuna posjeta. Trenutno smo na 3,4 milijuna, a cilj namjeravamo postići s novim objektima, uključujući Dubrovnik – istaknuo je Krstulović, dodavši kako će se u dubrovačkom multipleksu, osim filmskih projekcija, organizirati i spektakli poput koncerata, opera, pa i sportskih susreta.

Damir Milinić, izvršni direktor i član uprave Blitz Cinestar, dao je osnovne podatke o uslugama Cinestara, istaknuvši pogodnosti za posjetitelje.
Neke od takvih pogodnosti svakako su Print@Home sustav kupovine ulaznice putem Interneta, Cinemati za direktnu kupovinu ulaznica, Call centar za telefonske rezervacije i kupovinu ulaznica, razni grupni popusti te tzv. Moja CineStar Srijeda (kupovina kino ulaznica za samo 19 kuna).

Cinestar je osmislio i razne 'loyalty' programe, s posebnim naglaskom na studente, umirovljenike, slavljenike rođendana i školarce. I Dubrovčani će moći uživati u posebnim projekcijama filmova, kao što su „Ponoćna pretpremijera“, „Skrivena pretpremijera“ i matineje svake subote i nedjelje u 11 sati.

Upravitelj dubrovačkog multipleksa Nikša Konsuo na kraju je kazao kako je tvrtka Blitz CineStar otvaranjem multipleksa odgovorila na potrebu grada za takvom ponudom te izrazio nadu da će Dubrovčani biti zadovoljni s uslugom koja će se u multipleksu nuditi.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist