Natrag
22.11.2017 04:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dubrovački judoke u pet akcija, od Hrvatske do Češke i Turske

5.3.2017 @ 11:29 Dulist Sport

Podijelite:

Judo klub Dubrovnik 1966 sljedećeg vikenda očekuje pet različitih akcija, javljaju iz kluba. Judoke su već pripremile kimona i krenule na put u Rijeku, Samobor, Češku i Tursku gdje ih očekuje zahtjevan, a nadamo se i uspješan vikend.

Stjepo Roko i Ardian Sufaj u nedjelju kreću prema Češkom Nymburku gdje će s ostatkom Hrvatske judo reprezentacije sudjelovati na Olimpijskom trening kampu.

Ante Mišić i Dražen Salapić u nedjelju nastupaju u Rijeci na Prvenstvu hrvatske u katama te će pokušati ponoviti zlato sa studentskog Prvenstva hrvatske. Sutra u Rijeci na tatami izlazi i Igor Janković, koji će se nakon nekoliko sezona pauze boriti na veteranskom PH.

U Antalyu, Europski kup za kadete, su već otputovali Anđela i Luka Violić gdje će pokušati ponoviti uspjeh iz Španjolske te opet osvojiti medalje. S Violićima su trener Mateo Semiz i sutkinja Klara Mitrović.

30 najmlađih natjecatelja JK Dubrovnik 1966 danas nastupaju na međunarodnom turniru u Samoboru uz podršku trenera Leonarda Bulića i Danijela Kapca.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana