Sport

DU MOTION Šareno druženje povodom Svjetskog dana sindroma Down

DU MOTION Šareno druženje povodom Svjetskog dana sindroma Down

Veselo i razigrano bilo je u srijedu u SubCity centru u Župi Dubrovačkoj gdje je Udruga za sindrom Down Dubrovačko-neretvanske županije upriličila druženje povodom Svjetskog dana sindroma Down. Druženju u šarenim čarapama pridružila se i ekipa Du Motiona.

Druženje je poslužilo kao svojevrsni uvod u ovogodišnju utrku 5K koju je Du Motion posvetio upravo Udruzi za sindrom Down Dubrovačko – neretvanske županije. Naime, sav prihod od utrke namijenjen je za pomoć Udruzi tj. kupovini potrebne opreme, rehabilitaciji i uključivanju djece u nove metode rada te edukaciju roditelja za rad s djecom.

Du Motion se na taj način uključio u akciju podizanja svjesnosti o potrebi većeg integriranja djece i mladih sa sindromom Down u svijet rada i društvo općenito.

-Uključite se možete i vi prijavom za utrku 5K koja se trči 29. travnja sa startom i cijem na Stradunu. Oni koji ne mogu trčati također se mogu priključiti ovoj lijepoj humanitarnoj priči kupnjom navijačkog paketa s majicom i rekvizitima za navijanje. Pokažimo i ove godine veliko srce Dubrovnika, ispunimo gradske ulice za djecu sunca Dubrovačko-neretvanske županije! – poručuju iz Du Motiona.

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist