Sport

DU MOTION Evo kojim cestama u nedjelju zbog utrke nećete moći voziti

DU MOTION Evo kojim cestama u nedjelju zbog utrke nećete moći voziti

Sportsko turistička manifestacija Du motion: Runners Days Dubrovnik održava se od 27. do 30 travnja 2017. godine, a manifestacija obuhvaća nekoliko događaja.

Subota 29. travnja rezervirana je za Utrku dubrovačkim zidinama, a središnji dio manifestacije Du motion: Runners Days Dubrovnik održat će se u nedjelju 30. travnja kada su na rasporedu dvije utrke: Međunarodni dubrovački polumaraton i humanitarna utrka 5K. Na obje utrke će sudjelovati više od dvije tisuće trkača iz Hrvatske i inozemstva.

-Sukladno donesenoj Odluci nadležnog ureda Grada Dubrovnika i suglasnosti PU Dubrovačko-neretvanske, ovim putem obavještavamo sugrađane da će u nedjelju 30. travnja za vrijeme trajanja utrke Polumaratona i 5K na području Grada Dubrovnika u vremenu od 9 do 13:30 sati, biti uspostavljena zabrana prometovanja za sva vozila na slijedećim prometnicama:

Iza Grada, Brsalje, Branitelja Dubrovnika, Put od Republike, Vukovarska, Dr. Ante Starčevića, Nikole Tesle,  Obala Stjepana Radića, Obala Ivana Pavla II, dionica državne ceste D420 Solska baza – Sustjepan, bivša županijska cesta 6254 na dionici Sustjepan – Prijevor i obratno.

Sugrađani se mole da tijekom održavanja navedenih utrka poštuju upute redara i policijskih službenika na terenu i da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te ih pozivamo na razumijevanje i strpljenje kako bi ovaj međunarodni športski događaj protekao u što sigurnijem i dostojanstvenijem ozračju – ističu organizatori.

 

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist