DuList INDuList PROMO

DU MARKET Sigurna i povoljna on line kupovina iz udobnosti Vašeg doma

DU MARKET Sigurna i povoljna on line kupovina iz udobnosti Vašeg doma

Zamislite kupovinu iz vlastitog naslonjača Vaših omiljenih proizvoda ili usluga. Večere u restoranima, Vaši omiljeni tretmani ili informatička oprema, sve to po povoljnijim cijenama u samo nekoliko klikova!

Portal za grupnu trgovinu Du market je zamišljen kao on line shopping različitih vrsta usluga i proizvoda. Pokrenut u siječnju, Du market predstavlja jedinstveni proizvod na robnom tržištu i prvi portal grupe trgovine s značajnim popustima na području Dubrovnika.

Du market je nastao kao odgovor na pojačanu potražnju on line kupaca na području Dubrovnika koji naglo raste iz godine u godinu. Ovaj specijalizirani portal za grupnu kupnju za kupca donsi brojne prednosti. Osim brzine i jednostavnosti kupovine ističe se i brojnim popustima na proizvode. Sigurnost u kupovini je zagarantirana, a kupac ne mora prolaziti kroz zamorne registracijske obrasce za prijavu već kupovinu može odraditi u nekoliko klikova.

Kako Du market funkcionira? Du-Market ugovara sniženje cijena različitih proizvoda i usluga za krajne kupce putem Du-Market internetskih stranica. Ukoliko se potencijalnom kupcu ponuda svidi, ostvaruje se on line kupovina i preuzima se ili printa kupon koji je u ulozi predračuna. Kupac preuzima kupon putem linka koji je dobio na svoj e-mail i pokazuje ga nositelju usluge ili prodavaču. Plaćanje je omogućeno kreditnim karticama (Maestro, Visa, MasterCard, Diners, American Express), općom uplatnicom, inernet bankarstvom te paypal servisom.

Ovaj specijalizirani portal kao jedini portal za grupnu kupovnu na području Dubrovnika također ima afinitet za širenje na nacionalnoj razini. Pored uigranog web portala, Facebook stranice koja kontinuirano bilježi rast „lajkova“ i „sherova“, Du market tim planira i pokretanje mobilne aplikacije kako bi svojim korisnicima dodatno olakšali online kupovinu.

Kupujete opušteno! Posjetite www.du-market.com.hr i Facebook profil 24 sata dnevno ili nam se obratite s punim povjerenjem na broj telefona 020 456 717 ili mobitela 091 9577433 radnim danom od 9 do 16 sati.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

RIT CROATIA Osvoji punu stipendiju za američki studij Service Managementa

Dulist

Poboljšajte san uz namirnicu koju zasigurno već imate u kući – blagodati med

Dulist