DuList PROMO

Drugu godinu zaredom provodi se akcija ‘Veliko srce Valamara’

Drugu godinu zaredom provodi se akcija 'Veliko srce Valamara'

Već drugu godinu zaredom Valamar Riviera provodi humanitarnu akciju ‘Veliko srce Valamara’ u svojim destinacijama od Istre i Kvarnera do Dubrovnika s ciljem širenja solidarnosti i pomaganja potrebitim članovima u zajednici.

Ovogodišnja akcija započela je početkom srpnja i trajat će do kraja rujna. Kutije za donacije postavljene su u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kampovima, a svojim dobrotvornim prilozima akciju mogu podržati gosti, zaposlenici, partneri i svi ljudi dobre volje. Sva sredstva prikupljena u humanitarnoj akciji bit će usmjerena na najpotrebitije u zajednici.

Društveno odgovorno poslovanje u tvrtki Valamar Riviera sastavni je dio tradicije poslovanja u turizmu duge šest desetljeća i ukorijenjeno je u uvjerenju da je održivost poslovanja strateški cilj i ključni pokretač stvaranja nove vrijednosti. Razmatrajući svoj utjecaj na lokalnu zajednicu, okoliš i društvo u cjelini, Valamar Riviera razvila je devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja, a jedan od njih je i program „Veliko srce Valamara“, unutar kojeg se provodi istoimena humanitarna akcija.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist