Sport

Drugo lice Jugaša

Drugo lice Jugaša

Na samom početku Jugaši su krenuli punom snagom te poveli 4:0. Već tada pristup momčadi iz Rijeke govorio je kako je utakmica zaključena, a pitanje pobjednika riješeno. Do kraja utakmice Jugaši su održavali prednost i rutinskom igrom svladali Primorje 11:7.

– Momčad nije igrala ovaj susret, ne znam što se dogodilo, očito su 'glave ostale u autobusu'. Kada ovako sporo igramo protiv Juga jednostavno nemamo šansi – kazao je trener Primorja Zoran Roje.

S druge strane, u momčadi Juga nije vladala euforija. Ova pobjeda nakon dvije loše predstave izmamila osmijeh na lica svih onih koji su došli na bazen u Gružu, ali u klubu su svjesni kako je ovo tek početak sezone.

– Čini mi se da smo bili puno pokretljiviji u odnosu na prošle utakmice što je i normalno. Nakon teških priprema, tijelu je potrebno određeno vrijeme da se regenerira i da sav rad ispliva na površinu. Ako uspijemo održati ovaj nivo voljnog momenta u obrani, veselimo se i utakmici u Zagrebu – istaknuo je Nikša Dobud.

Jadranska liga, 4. kolo
 
VK Jug CO – VK Primorje EB 11:7 (6:2, 2:1, 1:1, 2:3)
Bazen u Gružu, gledatelja 1000
Suci: Brguljan, Adžić (oba iz Crne Gore)
 
VK Jug CO 
Vićan 7 (obrana), Vranješ, Sutić 2, Janović 1, Joković 3, Pavlović, Marković, Bušlje 2, Karač, Dobud 1, Macan, Obradović 2, Perčinić, Goreta
 
VK Primorje EB 
Car 9 (obrana), Glavan, Brala, Krapić 2, Varga 1, Franković, Muslim 1, Jelača, Tiškivski, Barač, Šetka, Garcia 1, Radić, Buljubašić 2
 
Realizacija igrača više – Jug 11/4, Primorje 7/4

 
 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr