Zanimljivosti

‘DRITO’ Dubrovnik je dobio klub za mlade

Klub mladih Drito u Dubrovniku

Klub za mlade Drito otvoren je ovog ponedjeljka u prostoru Europskog doma Dubrovnik na Batali, a otvaranju su uz mlade iz većine dubrovačkih srednjih i visokih škola nazočili i predstavnici Grada Dubrovnika.

U programu, koji je počeo ‘drito’ u podne, sudjelovalo je nekoliko mladih dubrovačkih glazbenika i glazbenih skupina, između ostalog i band Neverin te ženska klapa Lux Aeterna, a u književnom bloku čitane su vlastita i tuđa poezija i proza. Posjetitelji su mogli sudjelovati u prigodnoj nagradnoj igri s izvlačenjem sretnog dobitnika u večernjim satima, a tijekom cijelog popodneva mogli su se kupiti i kuponi za nagradnu lutriju koja traje sve do 26. prosinca.

Radno vrijeme Kluba Drito varirat će od mjeseca do mjeseca, ovisno o aktivnostima koje će se u njemu provoditi. Tijekom prosinca Klub je otvoren svaki radni dan u popodnevnim satima, a aktualni program se objavljuje na Facebook stranici ‘Klub za mlade grada Dubrovnika’. Ovaj tjedan se u Dritu igraju društvene igre (16.12.) i održavaju filmska večer (17.12.) i radionica izrade božićnih ukrasa (18.12.).
Europski dom Dubrovnik aktivnosti Kluba za mlade Drito provodi uz financijsku podršku Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist