Crna kronika

DRAMA U PORTU Vrijeđali i prijetili smrću policajcima zbog pokušaja legitimiranja

DRAMA U PORTU Vrijeđali i prijetili smrću policajcima zbog pokušaja legitimiranja

Rano jutros u Portu je došlo do narušavanja javnog reda i mira, kojom prilikom su tri osobe, među kojima je i jedan policijski službenik, lakše ozlijeđeni.

Naime, jutros oko 5.20 sati u Portu tri muške osobe iz Dubrovnika, u dobi od 39, 44 i 29 godina, koje su se u tom trenutku nalazile na brodu privezanom na mulu, verbalno su počele vrijeđati policijskog službenika, koji im je, kako doznajemo u sklopu pojačanih mjera zbog održavanja Croatia Summita, pokušao provjeriti identitet.

Prilikom uhićenja dvojica muškaraca verbalno su prijetili smrću policijskim službenicima, dok je treći pokušao spriječiti policijskog službenika prilikom uporabe sredstava prisile. U intervenciji jedan je policajac lakše ozlijeđen, kao i dvojica počinitelja.

Dvojica su, jedan zbog napada, a drugi zbog prisile nad službenom osobom kazneno prijavljeni te će biti predani pritvorskom nadzorniku, dok je treći zbog vrijeđanja prekršajno prijavljen.

Kako neslužbeno doznajemo muškarci su se nalazili na brodu koji plovi pod crnogorskom zastavom, a isti će doznajemo biti otegljen iz Porta.

Pročitajte još

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist