Aktualno

DRAMA NA BONINOVU Marita Kisić Kamić završila na Traumatologiji

DRAMA NA BONINOVU Marita Kisić Kamić završila na Traumatologiji

Dugogodišnji sukob između obitelji Kamić i tvrtke Stan d.d. oko zemljišta na Boninovu jutros je eskalirao.

Kako saznajemo, došlo je do incidenta nakon što je Marita Kisić Kamić u želji sprječavanja građevinskih radova počela skidati freško postavljene kupe sa susjednog krova kuće u vlasništvu tvrtke Stan d.d. Pritom je ozlijeđena te je kolima Hitne pomoći prevežena u OB Dubrovnik, točnije na Odjel traumatologije. Zbog sukoba intervenirala je i policija.

-Trenutno sam na Traumatologiji jer mi je Tihomir Raguž (sin Vinka Raguža, vlasnika tvrtke Stan d.d., op.a.) nagazio ruku. On je na nadstrešnici kuće u kojoj ima apartman postavljao kupe, premda ima zabranu Građevinske inspekcije – kazala nam je Marita Kisić Kamić te dodala kako joj slijedi odlazak u Vilu Palmu na davanje iskaza.

Telefonski smo kontaktirali i njenog supruga Feliksa Kamića, također sudionika incidenta, koji nam se javio iz Vile Palme, gdje je došao dati iskaz pa nije mogao davati izjave za javnost.

Druga strana u sukobu, vlasnik tvrtke Stan d.d. Vinko Raguž za DuList je izjavio:
-Već neko vrijeme vršimo radove uklanjanja salonita s krova stambenog dijela kuće u vlasništvu tvrtke Stan d.d. i mijenjamo ga kupama. Taj je posao davno započet, a Kisić Kamić nam stalno radi smetnju i probleme. Imam fotografiju nje i njezinog sina kad su ušli dva metra na moje zemljište. Više puta je zvala i Policiju – izjavio je Raguž.

Objasnio je kako su sudski sporovi oko spornog dijela kuće završili te je sudskom presudom izvršena parcelizacija kojom se ‘zna čije je što’.
-Ona je od gradskih vlasti dobila odobrenje na zahtjev za proširenje parcele, ali je to ‘palo’ na sudu u Zagrebu, koji je nižem sudu dao uputu o daljnjem postupanju. Međutim, niži sud to nije poslušao već je opet presudio njoj u korist, a ja sam se opet žalio na to – izjavio je Raguž.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist