Grad

DOŠAO JE TAJ DAN! Pošta se više neće upućivati na razvrstavanje u Split

DOŠAO JE TAJ DAN! Pošta se više neće upućivati na razvrstavanje u Split
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je službenu obavijest od Hrvatske pošte vezanu uz distribuciju poštanskih pošiljki na području Dubrovnika.

Prema toj obavijesti sve poštanske pošiljke s brojevima odredišnih poštanskih ureda na administrativnom području Grada Dubrovnika sortirat će se u Dubrovniku, odnosno neće se više upućivati u Split na razvrstavanje.

O problematici isporuke poštanskih pošiljki  na gradskom području gradonačelnik Franković je 30. lipnja razgovarao s dvoje izvršnih direktora Hrvatske pošte kada je iznio jasan stav da je ponovno ustrojavanje sortirnice pošte u Dubrovniku imperativ.

Podsjetimo, neprimjereni rokovi dostave poštanskih pošiljki unutar administrativnih granica Dubrovnika duže vrijeme  su izazivali probleme građanima i njihovom svakodnevnom poslovanju jer je nakon provedene interne reorganizacije Hrvatske pošte najbliža sortirnica Dubrovniku postala ona u Splitu.

One pošiljke koje nose poštanski broj 20000 nisu se prosljeđivale u Split, ali da je taj proces bio na snazi za sve ostale poštanske brojeve na gradskom području, uključujući poštanske urede Zaton i Mokošica, koji nose brojeve 20235 i 20236.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist