Županija

DORIS PERUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA DULIST: Danijela Stanković će biti direktorica marine u Slanom!

DORIS PERUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA DULIST: Danijela Stanković će biti direktorica marine u Slanom!

Spomenuli ste Dogus grupu kao konkurenciju, ali oni su vam ujedno i partneri?
Dogus grupa predstavlja dioničare sa 10,86 posto udjela u ACI-ju . S jedne strane oni predstavljaju konkurenciju, ali s druge strane svi direktori hrvatskih marina, pa tako i direktor marine Dalmacija, zajedno sjede u udruzi marina pri HGK gdje se razmjenjuju iskustva i nastoje riješiti problemi. Mi smo svi jedni drugima konkurencija, ali moramo raditi na rješavanju zajedničkih problema a ima ih jako puno. Hrvatska je mala ali ima dugu obalu. Nautičar koji želi posjetiti više luka susretati će se s istim problemima u svim marinama. Na nama je da ih zajednički rješavamo.

Da se vratimo na marinu u Slanom, je li odlučeno tko će joj biti na čelu?
Jest, marina u Slanom koja će nositi ime Veljka Barbierija imat će direktoricu, a ne direktora. Odluka je da to bude netko tko dobro poznaje sustav i može odmah posložiti i pokrenuti i nove zaposlenike i nove aktivnosti u marini. Iz tog razloga je izabrana sadašnja zamjenica direktora marine u Dubrovniku, Danijela Stanković.

Ostatak razgovora (kao što su to napravili drugi dubrovački mediji) naši čitatelji mogu pronaći u tiskanom izdanju DuLista koje je od jutros u prodaji!

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist