Natrag
19.8.2017 17:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

DORIS PERUČIĆ EKSKLUZIVNO ZA DULIST: Danijela Stanković će biti direktorica marine u Slanom!

19.11.2014 @ 12:40 Nikša Miletić Županija

Podijelite:

Spomenuli ste Dogus grupu kao konkurenciju, ali oni su vam ujedno i partneri?
Dogus grupa predstavlja dioničare sa 10,86 posto udjela u ACI-ju . S jedne strane oni predstavljaju konkurenciju, ali s druge strane svi direktori hrvatskih marina, pa tako i direktor marine Dalmacija, zajedno sjede u udruzi marina pri HGK gdje se razmjenjuju iskustva i nastoje riješiti problemi. Mi smo svi jedni drugima konkurencija, ali moramo raditi na rješavanju zajedničkih problema a ima ih jako puno. Hrvatska je mala ali ima dugu obalu. Nautičar koji želi posjetiti više luka susretati će se s istim problemima u svim marinama. Na nama je da ih zajednički rješavamo.

Da se vratimo na marinu u Slanom, je li odlučeno tko će joj biti na čelu?
Jest, marina u Slanom koja će nositi ime Veljka Barbierija imat će direktoricu, a ne direktora. Odluka je da to bude netko tko dobro poznaje sustav i može odmah posložiti i pokrenuti i nove zaposlenike i nove aktivnosti u marini. Iz tog razloga je izabrana sadašnja zamjenica direktora marine u Dubrovniku, Danijela Stanković.

Ostatak razgovora (kao što su to napravili drugi dubrovački mediji) naši čitatelji mogu pronaći u tiskanom izdanju DuLista koje je od jutros u prodaji!

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana