DuList IN

DOMAŠI U SPLITU ‘On’ na Festivalu o pravima djece i u kinima diljem Hrvatske!

DOMAŠI U SPLITU 'On' na Festivalu o pravima djece i u kinima diljem Hrvatske!

Film ‘On’ multimedijalne sekcije Muškog učeničkog doma Dubrovnik izabran je u program 6. Festivala o pravima djece i prikazan je u sklopu matineje stvaralaštva mladih u svim Cinestar kinima diljem Hrvatske, ovaj petak, 21. studenog, s početkom točno u 12 sati.

UNICEF, u suradnji s kinoprikazivačem Blitz Cinestar i Hrvatskim filmskim savezom u sklopu ovogodišnjeg Festivala o pravima djece, napravio je ovu hvalevrijednu akciju u kojoj gostuje domaći uradak naših vrijednih domaša.

Podsjetimo, autori filma sa svojim su mentorom, Mirom Bronzićem, snimili ovaj film koji je pobrao mnoge uspjehe. Spomenimo i to kako su domaši s njime otputovali u Seoul, na International Youth Film Festival. Također, ‘On’ se pronašao među 73 izabrana filma za ovogodišnji Dubrovnik Film Festival, a početkom godine osvojio je i prvo mjesto u kategoriji dokumentarnih filmova u Karlovcu na Four River Festivalu. Ista ekipa boravila je u Splitu na Festivalu o pravima djece s ravnateljem Muškog učeničkog doma Borisom Njavrom.

Ideja i scenarij: Neno Barović
Filmska ekipa: Anto Mišić, Božo Urđević, Niko Trče, Ivan Miloslavić, Ante Pavlović, Bruno Koludrović, Đuro Bilić, Stanko Bantić, Marko Borović, Ivica Pleština i Neno Barović
Voditelj: Miro Bronzić

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović