Županija

DOGOVORENA SURADNJA I Konavljanima gratis odlazak na Lokrum!

DOGOVORENA SURADNJA I Konavljanima gratis odlazak na Lokrum!

I Konavljani će od idućeg tjedna moći gratis uživati u ljepotama Lokruma. Naime, Javna ustanova Rezervat Lokrum i Općina Konavle održali su danas sastanak u prostorijama općine Konavle i dogovorili suradnju u sezoni 2016.

JU Rezervat Lokrum će s općinom potpisati ugovor kojim se obvezuje omogućiti gratis pokaze za četiri odlaska na Lokrum žiteljima ove općine, a općina Konavle će u svojim informativnim uredima distribuirati brošure Rezervata Lokrum i na taj način dodatno promoviratiLokrum na svom području.

Ovim ugovorom žitelji Konavala će već od srijede 06. srpnja 2016. moći pod istim uvjetima kao i Dubrovčani ostvariti pogodnost četiri gratis odlaska na Lokrum tijekom jednog mjeseca.
Stanovnicima Konavala ostaje da posjete prostorije općine i s jednom slikom i osobnom iskaznicom koja ima adresu iz Konavla u vrijeme koje odredi općina zatraže svoj gratis pokaz, izaberu željeni dan i posjete Lokrum.

-Ovim se nastavlja uspješna suradnja koju Grad Dubrovnik i Rezervat Lokrum imaju s općinom Konavle, stoga se veselimo dolasku njihovih žitelja na otok Lokrum – navodi se u priopćenju za javnost.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist