Županija

DODATNI POZIV RODITELJIMA IZ ŽUPE Ako ste propustili upis u vrtić, javite se!

DODATNI POZIV RODITELJIMA IZ ŽUPE Ako ste propustili upis u vrtić, javite se!

Iz Općine Župa dubrovačka pozivaju rditelje djece rođene između 1. rujna i 31. prosinca da se jave ukoliko imaju interes za upis u vrtić, ako to nisu napravili na prethodnom upisu.

-Upravno vijeće Dječjeg vrtića Župa dubrovačka nedavno je donijelo odluku o upisu djece s liste čekanja u Dječji vrtić Župa dubrovačka, kao i odluku o primanju djece koja se nalaze na listi evidencije po stjecanju uvjeta navršene godine života iza 31. kolovoza, a do kraja 2017. godine.

Postoji mogućnost da se neki roditelji čija su djeca rođena između 01. rujna i 31. prosinca 2016. godine nisu prijavili na prethodni upis, pa nisu ni bili evidentirani. Ako ti roditelji imaju interes za upis djece u vrtić, molimo da se najkasnije do 26. srpnja jave u dječji vrtić radi evidentiranja i eventualne mogućnosti upisa u vrtić – navode iz Općine, te podsjećaju kako su osigurana dodatna sredstva kako bi se u zgradi općine osposobio prostor za još jednu vrtićku grupu, a ujedno je i uveden ‘treći odgajatelj’ čime se omogućio prihvat puno većeg broja djece.

Općina uz ranije zaposlene astistente te logopeda i pedagoga za nadolazeću pedagošku godinu ima pripremljenu strategiju upotpunjavanja stručno razvojnog tima na sveopće zadovoljstvo mnogih roditelja.

Pročitajte još

[FOTO] MODELARSKA LIGA Županijsko natjecanje mladih tehničara

Dulist

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist