DuList IN

DOČEK U DUBROVAČKIM VRTOVIMA SUNCA Zabava do jutra uz Danijelu Martinović i Zaratino

DOČEK U DUBROVAČKIM VRTOVIMA SUNCA Zabava do jutra uz Danijelu Martinović i Zaratino

U Dubrovačkim Vrtovima Sunca doček Nove godine zaista je noć za pamćenje, uz vrhunski zabavni program i raskošnu gastronomsku ponudu.

U glamuroznom ambijentu dvorane Soderini, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, Danijela Martinović, svojim je odličnim raspoloženjem i glazbenim hitovima napravila vrhunsku atmosferu i najbolji uvod u 2018. godinu, a zabavu do ranih jutarnjih sati osigurao je Zaratino bend, koji je rasplesao mnogobrojne goste iz regije i svijeta.

Najmlađi su uživali u vlastitom dočeku uz dječji buffet, bogati zabavni program i stručno vodstvo animatora. Tijekom večeri održana je i tradicionalna humanitarna lutrija kojom je za Školu za djecu s posebnim potrebama pri OŠ Marina Držića u Dubrovniku prikupljeno 8400 kuna.

-Zadovoljni smo popunjenošću resorta u prosincu, posebice tijekom perioda Nove godine za koji se uvijek traži soba više. Veseli nas veliki odaziv, odlična atmosfera i visoko zadovoljstvo gosta, ali i tradicionalni humanitarni karakter na koji smo posebno ponosni. Osim novogodišnjeg programa, pripremili smo i posebne zimske pakete te niz zabavnih događanja kako bi gosti uživali u bogatim sadržajima resorta, čime zasigurno opravdavamo poziciju jednog od vodećih hotela u regiji – poručuju iz hotela.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović