DuList IN

DOBROTVORNA AUKCIJA Studenti RIT-a prikupili 14 500 kuna za Jakova Bulića!

DOBROTVORNA AUKCIJA Studenti RIT-a prikupili 14 500 kuna za Jakova Bulića!

Studenti Rochester Institute of Technology Croatia organizirali su tradicionalnu dobrotvornu aukciju u petak, 2. prosinca u Culture Clubu Revelin kojom su prikupili 14 500 kuna, a iznos su donirali Jakovu Buliću iz Župe koji je teško nastradao u prometnoj nesreći.

-Studenti i zaposlenici RIT Croatia sami doniraju različite predmete za koje se poslije natječu na samoj aukciji. Uz zaposlenike i studente, ovo događanje donirale su organizacije i tvrtke s kojima oni surađuju, kao i velik broj diplomanata koji su se rado odazvali pozivu za sudjelovanje – javljaju iz RIT-a. Predsjednik i dekan RIT Croatia Don Hudspeth istaknuo je važnost održavanja ove tradicije.

– Iznimno sam ponosan na naše studente. Ove godine slavimo dvadesetu godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj te je ovo naša petnaesta tradicionalna godišnja dobrotvorna aukcija u Dubrovniku. Zadovoljstvo je bilo gledati sve te generacije mladih ljudi koje s istim žarom i predanošću pristupaju organizaciji ovog događanja, imajući pri tom potpuno razumijevanje važnosti vraćanja zajednici. S takvim stavom su istinska inspiracija i radujem se nastavku tradicije u nadolazećim godinama. – napomenuo je dekan.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist