PolitikaŽupanija

Dobroslavić i Bačić obišli mjesto novog ulaza u Cavtat, Lasiću podrška i ‘otvorene ruke’

Dobroslavić i Bačić obišli mjesto novog ulaza u Cavtat, Lasiću podrška i 'otvorene ruke'

Kandidat HDZ-a za načelnika Općine Konavle Božo Lasić, župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije obišli su u utorak u Cavtatu radove na zgradi nove Općine i tržnice, kao i mjesto gdje će se graditi novi ulaz u Cavtat vrijedan 20 milijuna kuna.

Dobroslavić i Bačić ovom su prilikom iskazali potporu Božu Lasiću na predstojećim izbrima naglasivši kako su jamac povjerenja pomlađena lista za Općinsko vijeće, ali i program ”Konavle u dobrim rukama”.

”Došli smo porazgovarati s kandidatima za predstojeće izbore. HDZ Konavala će pobijediti i ovaj put, imamo odličnu listu i kandidate, kao i program za Konavle. Danas smo obišli i mjesto gdje će se izvoditi radovi na novom ulazu u Cavtatu, za to je danas potpisan ugovor u Županiji vrijedan 20 milijuna kuna”, rekao je župan Dobroslavić.

”Došli smo iskazati podršku gospodinu Božu Lasiću i Ivu Radoniću kao najboljem rješenju za budućnost Konavala i juga Hrvatske. U Županijskoj organizaciji smo podržali prijedlog Općinskog odbora HDZ-a Konavala koji je išao na tragu pomlađivanja ljudi koji će voditi Konavle u ovom mandatu. Uvjereni smo da je ovo što radi predsjednik Ivo Simović, kao i program ”Konavle u dobrim rukama” kojeg je predstavio Božo Lasić kao zamjenik Općine Konavle i osoba koja je praktički vodila Općinu u posljednjih pet godina, jamstvo da će Konavljani podržati HDZ Konavle, ali i župana Nikolu Dobroslavića”, istaknuo je pak Bačić.

Njihov domaćin, Božo Lasić naglasio je kako nema nikave sumnje u pobjedu i osvajanje ”glatke većine”, a pogtovo je izrazio zadovoljstvo današnjim potpisivanjem 20 milijuna kuna teškog ugovora za ulaz u Cavtat. Najavio je i kako je riva u Cavtatu pred dobivanjem građevinske dozvole.

”Radujem se ovoj podršci tim više što smo danas nazočili jednoj velikoj stvari za Konavle i Cavtat, a to je potpisivanje ugovora vrijednog 20 milijuna kuna za radove na ulasku u Cavtat s magistrale. Hvala Bogu dragome da se to počinje rješavati. Danas se nalazimo na rivi u Cavtatu i ako Bog da i ovdje će u dogledno vijreme početi radovi. Danas sam obaviješten da smo pred dobivanjem građevinske dozvole. To su sve projeti ostvareni u suradnji sa Županijom, riječ je o jednoj izvanrednoj suradnji, a predstoji nam i niz drugih velikih projekata za koje imamo podršku na županijskoj razini. Kako oni stariji koji su mi mahom dali podršku, ali i ova sila mladih koja je uz mene, uz nas…To je jamac za pobjedu na izborima 21. svibnja”, zaključio je Lasić.

HDZ Konavle

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist