DuList INDuList PROMO

Dobitnica nagradne igre Spiona Landa je…

Dobitnica nagradne igre Spiona Landa je...

Marijana Lonza Benc je najbrže odgovorila na nagradno pitanje: Gdje se u Župi točno nalazi Spiona Land i na taj način postala dobitnica ručka za dvije osobe u restoranu Zoxbox. Sretnu dobitnicu molimo da poklon bon preuzme u prodajnom centru Spiona Land u Župi.

A da Vas i podsjetimo na sve što Spiona Land može ponuditi.
Na ekskluzivnoj lokaciji u Župi na adresi Vukovarska 8 u Srebrenom, u bivšem prostoru Konzuma, krajem travnja uselio se prodajni centar Spiona Land. Ova poznata tvrtka tako je, pored prodajnog centra u robnoj kući Srđ, sa svojim bogatim asortimanom na dohvat ruke kupcima u samom srcu Župe.
Što se sve može vidjeti i pronaći u prodajnom centru Spiona Land? Na otprilike 500 četvornih metara novog prostora zaista se može vidjeti mnogo! Bogati asortiman posteljnog rublja od krpatura, lincuna, kušina preko asortimana za kućanstvo i sve to po vrlo prihvaljivim cijenama. Ukrasni i darovni asortiman zauzima centralno mjesto u salonu od kojeg svatko može odabrati ponešto. I naravno, nikako ne smijemo izostaviti ljubazno i stručno prodajno osoblje, ali i posebno niske cijene.
Kako je pravo vrijeme za opremanje i osvježavanje apartmana za novu sezonu Spiona Land je pripremila velike akcije posebno na tri slijedeća artikla:
kušin veličine 60 x 80 cm iznosi 19 kuna
šugaman 50 x 90 cm iznosi 9,90 kuna
jogi plahta veličine 90 x 200 cm iznosi 49 kuna
Garantiramo kako iz ove butige nećete izaći praznih ruku!
Spiona Land je otvorena radnim danom i subotom od 8 do 20 sati, a sve potrebne informacije o proizvodima i akcijskim cijenama možete dobiti na broj telefona: 020 484 888.

Promo

Pročitajte još

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist