Sport

DOBAR NASTUP Kakato u Pločama osvojio 11 medalja!

DOBAR NASTUP Kakato u Pločama osvojio 11 medalja!

Karate Klub ‘KAKATO’ ovog je vikenda u Pločama na Županijskom prvenstvu ostvario dobar nastup. Na natjecanju je nastupilo ukupno 107 natjecatelja iz 4. kluba: Kakato, Metković, Knez Domagoj i Porto Tolero.

Predstavnici Kakata osvojili su pet prvih mjesta: Nea Matičević (ml. učenice -28 kg), Mara Benić (ml. Kadetkinje – kate), Mia Lazo (juniorke +59), Hrvoje Pavlić (seniori kate), a prvo mjesto Hrvoje je osvojio i u kategoriji seniori +84. Sa srebrom se doma vraćaju Mara Benić (ml. Kadetkinje +55), Mia Lazo (kadetkinje +54) i Marija Vrtiprah (juniorke +59), dok su treće mjesto osvojili Hrvoje Pavlić (seniori apsolutno), Marija Vrtiprah (kadetkinje +54) i Emma Gale (učenice –kate).

– Istaknuo bih da je ovo dobar nastup naših natjecatelja jer imamo nove natjecatelje koji se tek spremaju za svoje ozbiljnije nastupe. Svakako treba spomenuti i nastup koji je imala Mia Lazo, a koja je imala dva finala iako je operirala koljeno prije svega 20-tak dana. Oporavak još uvijek traje, ali bez obzira na ozljedu odradila je jako dobro što pokazuje i rezultat.

Naša najmlađa natjecatljica sa 7 godina Nea Matičević osvojila je zlatnu medalju bez većih problema otvorivši sebi put za lijepu natjecateljsku budućnost te još jedna debitantica Mara Benić koja je uspjela ostvariti rezultat iako joj je ovo prvi nastup. Nažalost Emma Gale je ostala bez plasmana ovaj put. Nastavit ćemo vrijedno raditi i trenirati, rezultati će sigurno doći istaknuo je trener Željo Perković.

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist