DuList IN

DJ CHUCKIE Eksplozija ritmova u Revelinu!

DJ CHUCKIE Eksplozija ritmova u Revelinu!

DJ/Producent Chuckie, koji se nevjerojatnom brzinom probio na svim svjetskim top listama, nastupio je u Culture Clubu Revelin.

Sa stalnim boravištem u Amsterdamu, rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom, 2004. i 2005. Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja, a poseban“Dirty Dutch” klupski koncept postao je poznat po eksplozivnim bitovima i zvučnim i svjetlosnim efektima.

Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza… Posljednjih godina uspješno surađuje s Ericom Morillom pa je tako i član njegove obitelji Subliminal.

Veliki hit „Let The Bass Kick in Miami Bitch“ te plesna petarda „Guess What“ dugo su dominirale playlistama na BBC Radio 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. Na svoj rezidencijalni party u Pacha klubu na Ibizi pozvao ga je i slavni David Guetta.

Stoga  završetak srpnja dočekali smo uz pravu eksploziju ritmova i svjetlosnih efekata i dobru klupsku zabavu, kakvu ovaj majstor mixa priređuje na svojim partijima.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist