DuList IN

Dizajnerica Draga Komparak i njena ‘Tristošezdeset’ – mirisi i okusi ljeta u svačijem domu!

Dizajnerica Draga Komparak i njena 'Tristošezdeset' - mirisi i okusi ljeta u svačijem domu!

Radi se o posudi za spravljanje domaćih likera i aromatizirane rakije. To je prvonagrađeni proizvod na natječaju Dizajn pod suncem, organiziranom od strane Hrvatskog dizajnerskog društva. Osim što je oblikovno baziran na ekološkoj proizvodnji, njegova funkcija omogućava korisniku iskustvo spravljanja likera kao i promatranje fermentiranja voća unutar posude – reći se za svoj novi, hvalevrijedni uradak ‘Tristošezdeset’, posudu ‘s kojom ljeto traje duže’, mlada industrijska dizajnerica i priznata samostalna umjetnica, Draga Komparak, vesela i simpatična Korčulanka s adresom u Zagrebu, za početak otkrivanja svog rada za DuList.

Njezin inovativni proizvod ima priliku osvojiti ZABAinu veliku nagradu. Naime, ‘Tristošezdeset’ je jedan od finalista natječaja Zagrebačke banke Moj Zaba Start – Moja kreativna crta koji podupire projekte u iznosu od 100.000 kuna te tako pomaže inovativnim i perspektivnim idejama. Na sam natječaj ukupno je bilo prijavljeno oko 600 radova.

– Ulazak u finale mi je već velika čast. Na natječaj sam se prijavila zbog financijski zahtjevnog pokretanja proizvodnje Tristošezdeset, tj. staklene posude te mi Moj Zaba Start predstavlja nužan početni poticaj.
A Dragi možete pomoći svojim glasovanjem do 6. ožujka, putem linka http://bit.ly/1BtsEOQ.
Isto tako sve informacije o proizvodu i načine na koje možete glasati možete pronaći na Facebook stranici Tristošezdeset.

Cijeli razgovor s Dragom Komparak potražite u tiskanom izdanju DuLista.

 

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist