Kultura

DIZAJNERI, PRILIKA ZA VAS! Oblikujte vizualni identitet Umjetničke galerije Dubrovnik

DIZAJNERI, PRILIKA ZA VAS! Oblikujte vizualni identitet Umjetničke galerije Dubrovnik

Umjetnička galerija Dubrovnik raspisuje otvoren natječaj za oblikovanje idejnog rješenja vizualnog identiteta te pozivaju dizajnere da se detaljno informiraju o projektnom zadatku natječaja i o drugoj pratećoj dokumentaciji na priloženim linkovima te prisustvuju informativnom sastanku i obilasku prostora Umjetničke galerije Dubrovnik, u ponedjeljak 12. lipnja, u 17 sati.

Rok za primanje natječajnih radova je 14. srpnja, do 17 sati.

– Od autora i timova očekuje se temeljito informiranje o temi zadatka, putem predloženih podloga i samostalno. Natjecatelje pozivamo na informativni sastanak na kojem ćemo predstaviti tri prostora Umjetničke galerije Dubrovnik, detaljnije objasniti koncept i viziju ustanove putem vizualnih predložaka, predavanja i razgovora prilikom kojega će sudionici moći postaviti dodatna pitanja predstavnicima UGD-a i članovima Ocjenjivačkog suda natječaja – kažu iz Umjetničke galerije Dubrovnik.

Najava sudjelovanja na informativnom sastanku vrši se elektroničkom poštom na info@ugdubrovnik.hr. Poruku je potrebno nasloviti UGD – najava dolaska, a u tekstu poruke navesti ime, adresu i telefonski broj natjecatelja koji najavljuju svoje sudjelovanje na informativnom sastanku. Rok za najavu sudjelovanja je petak 9. lipnja 2017. do 16 sati, a informativni sastanak održat će se u ponedjeljak, 12. lipnja 2017. u 17 sati.

Zainteresirani autori i timovi mogu poslati prijave i postavljati pitanja isključivo putem elektroničke pošte na adresu info@ugdubrovnik.hr.

Ovdje pronađite više o natječaju u UGD.

Pročitajte još

GIMNAZIJALCI U POSJETU UMJETNIČKOJ GALERIJI Razgledali izložbu ‘Vidljive’

Ivana Mijić Vulinović

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist