Vaše vijesti

Đivo Dražić: Blago meni, grad mi pun Budala (5)

Đivo Dražić: Blago meni, grad mi pun Budala (5)

Naš sugrađanin, stanovnik Ilijine glavice, Đivo Dražić, javio nam je o još jednom slučaju bahatosti pri parkiranju u Zagrebačkoj ulici.

“I tako dok su se komunalne i druge odgovorne javne službe bavile događajima, ma više prehrambeno – nap(i)ajajućim sadržajima, Gruške noći naši vrli gosti i sugrađani nesmetano koriste sve blagodari “Androva trotuara”.

Već me skoro i pasala volja podijelit s vama ove bilješke, ali me je natanco vlasnik crne Škode Favorit registarskih oznaka: DU 462 AC. Naime ‘Baja’ ima uzancu svaki treći dan u večernjim satima svratit do Pinkyja. Priglup i nekulturan košto jes, ostavi auto poprijeko na trotuaru, iako je pojačan promet pješaka. I to tako traje dok se isti ne fudra dovoljnom količinom alkohola pa onda tako pripit vjerojatno vozi doma parkirat također na trotuar.

E, sad, istina je on takav rođenjem uskraćen za građanske vrline i prosječnu inteligenciju običnog čovjeka treba stručnu pomoć nekoga u obliku prometnog policajca, koji će mu kaznom od simboličnih 300-injak kuna ukazat na to da je puno jednostavnije i jeftinije parkirat auto za na to predviđena mjesta.

Dakle, nije problem u nesretniku, visok, crn, priglup, takav je nasto od boga i čini najbolje što zna ne bi li bio primjećen u masi. Mene brinu i ljutnju mi izazivaju policjoti koje apsolutno za takve i slične prekršitelje nije briga, jer košto su me jednom pitali kada sam ih zvao upozoriti na slične bedake: je li bilo fizičkog kontakta, ima li ozlijeđenih jer ako ne koga briga!!!

Sramite se djelatnici prometne policijske postaje Dubrovnik (ovdje izuzimam policajce Pavelu i onog mladića na BMW-u, mislim da je Varaždinac), vi ste definitivno gori problem od priglupog ‘Baje’.

E, da, Rumunju čestitka za dovitljivost, ‘Baji II’ koji se parkiro kraj Škode i zatvorio pristupnu ulicu Srednjeg Konala. A što ti više reć sinko, žo mi te je, mlad, a glup, kakva te budućnost čeka ?!

Đivo Dražić”

Pročitajte još

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist

MOST DUBROVNIK ‘Zbog čega se izlijeva kanalizacija i zagađuje Rijeku dubrovačku?’

Dulist