DuList IN

Divine večer ‘Lifestyle for Happiness’ u Dubrovniku

Divine Vecer Dubrovnik

Ključ ostvarenja uspješnog i ispunjenog života nam je nadohvat ruke. Upravo to je tema Divine Večeri, edukativno-zabavnog eventa humanitarnog karaktera koji promovira sretan i zdrav način života, a koji se ovo ljeto održava u četiri grada u Hrvatskoj; Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

Organizator eventa, Divine Energy Park, je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 17 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

Visok nivo energije je jedan od uvjeta sretnog života. Kada imamo puno energije, sve obavljamo s lakoćom, otporniji smo na stres i uspješniji u svemu što radimo. Njegovanje pozitivnog stava je također važno jer način na koji gledamo na životne situacije (kao problem ili izazov) i na što se fokusiramo (na problem ili rješenje) uvelike utječu na našu razinu sreće i zadovoljstva.

Na Divine Večeri Swami Urgaya, osnivač i lider DEP-a govorit će o praktičnim i lako primjenjivim stvarima koje čine veliku razliku u kvaliteti svakodnevnog života i pomoću kojih svatko može živjeti uspješan i balansiran život.

U sklopu programa eventa okupit će se i svi koji promoviraju zdrav i sretan način života, svatko u svom području – zdrava hrana, vitalnost tijela i pozitivno stanje duha i uma, očuvanje prirode…Tako ćete moći na eventu „Divine Večer“ u Dubrovniku isprobati okuse smoothieja i prirodnih sokova, te prirodnih sirovih slastica iz ponude „Snack Attack“, upoznati se s hrvatskim brendovima koji podržavaju i promoviraju happy & healthy lifestyle, kao što je prirodna kozmetika Adriona, Touch of Thai Massage & Spa, te Akvarij Dubrovnik koji će nagrađivati sretne dobitnike u sklopu tombole na eventu. Divine Večer u Dubrovniku podržavat će rad udruge „Mala Sirena“ koja se brine za očuvanje mora i priobalja, a čiji predstavnik će ujedno biti gost Večeri te će se udruzi donirati dio prihoda od prodanih proizvoda na eventu.

Divine večer u Dubrovniku održat će se 1. rujna od 20 do 22 sata, u Palači Sponza. Cijena ulaznica iznosi 80 kuna, a možete ih kupiti on line na ovom linku ili na dan eventa uz prethodnu prijava na event zbog ograničenog broja mjesta.

Za sva dodatna pitanja možete se javiti na broj 091 2545 339, e-mail adresu pisinam@dep.life ili na Facebook stranicu.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist