Sport

DIJELIMO ULAZNICE Vodimo vas na utakmicu Barakuda i Settebella!

DIJELIMO ULAZNICE Vodimo vas na utakmicu Barakuda i Settebella!

DuList u suradnji s Hrvatskim vaterpolskim savezom dvoje naših čitatelja daruje s po dvije ulaznice za utakmicu FINA Svjetske lige Hrvatska – Italija, koja se u utorak 1. prosinca u 18 sati igra na bazenu u Gružu.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži in a našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom ‘Vaterpolo’, imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, hrvatska vaterpolska reprezentacija, nakon dvije uvjerljive pobjede nad Turskom i Rusijom, u Dubrovniku dočekuje Italiju, najtežeg protivnika u svojoj skupini C FINA Svjetske lige. Prilika je to za treću pobjedu na domaćem terenu momčadi izbornika Ivice Tucka.

– Očekuje nas najteži protivnik, reprezentacija iz vrha svjetskog vaterpola. Pred nama je izuzetno naporan meč koji će odrediti ekipu koja će se plasirati na finalni turnir FINA Svjetske lige koji nas u lipnju 2016. očekuje u Kini. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe i vjerujem u našu pobjedu – izjavio je Tucak.

Tucak je za meč protiv Italije pozvao pet Jugaša (Marko Bijač, Marko Macan, Luka Lončar, Maro Joković i Paulo Obradović), a u sastavu su još i Josip Pavić, Damir Burić, Andro Bušlje, Boris Pavlović, Fran Paškvalin, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim i Luka Bukić.

Nakon utakmice s Italijom, Hrvatska vaterpolska reprezentacija na devetodnevne pripreme u SAD, u Los Angeles odlazi 13. prosinca. Uz FINA Svjetsku ligu, čiji je finalni turnir na rasporedu od 21. do 26. lipnja 2016. u Kini, ove nas sezone u siječnju očekuje Europsko prvenstvo u Beogradu te Olimpijske igre u Rio de Janeiru u kolovozu.

Ulaznice za utakmicu Hrvatska – Italija mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna na blagajni bazena u Gružu te Atlant centru. Uz Libertasov pokaz cijena ulaznice je 10 kuna, dok je ulaz besplatan za sve one koji posjeduju godišnju pretplatničku kartu Juga.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist