Kultura

DIJELIMO ULAZNICE Vodimo vas na predstavu “Na sveta tri kralja”!

DIJELIMO ULAZNICE Vodimo vas na predstavu "Na sveta tri kralja"!

DuList u suradnji s Kazalištem Marina Držića jednom našem čitatelju ili čitateljici daruju dvije ulaznice za predstavu „Na sveta tri kralja“ u nedjelju, 22. veljače u 19.30 sati.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na naš e-mail info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „Na sveta tri kralja“, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbržem će pripasti ulaznice!

Podsjetimo, inglezarija Matka Sršena “Na sveta tri kralja” igra u Kazalištu Marina Držića 21. i 22. veljače. Izvrsna komedija u režiji Ivice Kunčevića nasmijat će vas po uzoru na Marina Držića, a tekst svoju inicijaciju i inspiraciju vuče iz originalnog djela Williama Shakespearea. Poseban popust za izvedbu u nedjelju, 22. veljače od 19.30 sati imaju umirovljenici.

“Na sveta tri kralja” prilika je za povratak kazališnoj tradiciji koja je uspješno ambijentalizirana kroz zanimljivu priču i likove koji su ‘naši’, gradski i nadasve tradicionalni. U tekstu i predstavi je sažet jedan čitavi mentalitet, duh i povijest ‘na dubrovačku’.

Igraju: Zijad Gračić, Nataša Dangubić, Maro Martinović, Branimir Vidić, Frane Perišin, Izmira Brautović, Glorija Šoletić, Zdeslav Čotić, Mirej Stanić, Hrvoje Sebastijan, Boris Matić, Nika Burđelez, Joško Gverović, Ivan Perić, Petra Japunčić i Jelena Baričević.

Rezervacije: 321 088 ili na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist