DuList IN

DIJELIMO ULAZNICE S DuListom na ‘Tambura all stars’!

DIJELIMO ULAZNICE S DuListom na 'Tambura all stars'!

Prvi puta u Hrvatskoj, tamburaška reprezentacija na istoj pozornici. Koncert tri najbolja tamburaška sastava, “Tambura all stars”, bit će održan 18. travnja u dubrovačkom Culture clubu Revelin, a DuList vam dijeli 2×2 ulaznice! 

Pošaljite nam ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš vi osvojite ulaznice za tamburaški spektakl!

Svim poklonicima ove vrste glazbe dovoljno je spomenuti tri imena : Mejaši, Slavonia band i Bosutski bećari.
“Najbliže Dubrovniku, otkako je krenula ova naša uzbudljiva karijera, svirali smo prošle godine u Slanom, bilo je ludo. Ali, doći u Revelin posebno nas veseli, jer smo čuli da je klub nedavno ušao na listu sto najboljih klubova na svijetu. Jako se veselimo, jer znamo da u i oko Dubrovnika ima puno ljudi koji iskreno vole tamburašku glazbu,” poručio je Nikola iz Mejaša i obećao veliku feštu do jutra.
Naime, prema za ovu priliku posebno razrađenom scenariju, tri će banda bez prestanka svirati četiri sata, od “Zorice”, preko “Sad kada došla si”, do “Žene za utjehu”. Od vlastitih pjesama do svima poznatih tamburaških klasika poput “Inati se Slavonijo”, “Sve je ona meni”, “Sinoć sam pola kafane popio”, “Otvor’ ženo kapiju” i “Mata”. Od hitova do obrada poznatih pjesama kao što su “”Lipe cvatu”, “Lijepa li si”, “Uzalud vam trud svirači”, “Ti si mi u krvi” i “Moja posljednja i prva ljubavi” . Dalibor Trabak iz Bosutskih bećara svjestan je da zbog čestih nastupa još tamo od 2003. na krajnjeg jugu zemlje imaju vjernu publiku:
“Svirali smo dosta u i oko Dubrovnika, ali na svu sreću, publika izvrsno prihvaća svaki naš novi koncert i nove pjesme koje objavljujemo. Nastup u Revelinu predstavljen kao tamburaška reprezentacija Hrvatske, posebna je čast i za nas, pa jedva čekamo 18. travnja”, rekao je Trabak.Posebno se svojevrsnom tamburaškom maratonu u Revelinu vesele članovi Slavonia banda:
“Otkako je krenulo ovo ludilo oko nas, nazovimo to novim probojem banda na hrvatsko tržište, prvi ćemo puta svirati u Dubrovniku. Priznajem da se posebno pripremamo za nastup u jednom od najboljih sto klubova na svijetu, nije nam svejedno. Ali, znam da će, kad izađemo na pozornicu, trema nestati i krenut će pjesma, a onda je sve lako,” kaže Branko, pjevač Slavonia banda.Pripremite se, dakle, na tamburašku feštu kakvu Dubrovnik, a niti Hrvatska nisu vidjeli.
Četiri sata tamburaških hitova, prvi puta u Hrvatskoj, ne jedan, ne dva, nego tri najtraženija tamburaška sastava, na istoj pozornici.

Pročitajte još

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist