DuList IN

DIJELIMO JOŠ ULAZNICA Vodimo vas na ‘Đurologiju’!

DIJELIMO JOŠ ULAZNICA Vodimo vas na 'Đurologiju'!

Novi autorski hit Branka Đurića – Đura, ‘Đurologija’, trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji i šire, a popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom Dubrovčane će zabaviti 29. travnja u dvorani hotela Rixos Libertas!

Ovom prilikom najbržu čitateljicu/čitatelja nagrađujemo s dvije ulaznice za ovu hit predstavu. Sve što trebate napraviti jest poslati e-mail s naslovom ‘Đurologija’ i vašim podatcima (ime i prezime, te kontakt broj) na info@dulist.hr i možda baš vi osvojite dvije ulaznice.

Inače, ‘Đurologiju’ je u posljednja tri mjeseca pogledalo preko 40 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju. U svim gradovima i mjestima u kojima je predstavljena, izazvala je veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ”Top lista nadrealista” i ”Audicija” , ”Đurologija” donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i ‘nervira’ u današnjem životu.

– Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… Na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira i slično – kaže Đuro.

Predstava počinje u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima i na recepciji hotela.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist