Crna kronika

DETALJI STRAVIČNE PROMETNE Vozačica se kretala uz južni rub kolnika

DETALJI STRAVIČNE PROMETNE Vozačica se kretala uz južni rub kolnika

U jučerašnjoj prometnoj nesreći, koja se oko 8.45 sati, dogodila na području Dubrovnika smrtno je stradala 89-godišnjakinja.

Do prometne nesreće je došlo kada se 89-godišnjakinja, u svojstvu vozača, osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka kretala državnom cestom D-8 u pravcu Župe dubrovačke. Ulaskom u lijevi nepregledni zavoj nije se kretala sredinom obilježene prometne trake, već uz južni rub kolnika, zbog čega je došlo do silaska vozila izvan ruba kolnika, a potom i udara i probijanja metalne zaštitne ograde te je vozilo sletilo u provaliju na dubinu od oko 60 metara i zaustavilo se na metalnoj zaštitnoj ogradi nerazvrstane ceste.

Vozačica je zadobila teže tjelesne ozlijede te je prevezena u dubrovačku bolnicu gdje je tijekom dana, od zadobivenih ozljeda, nažalost preminula.

Za vrijeme trajanja očevida promet državnom cestom D-8 odvijao se bez zastoja uz fizičku regulaciju policijskih službenika dok je u vremenu od 9.15 do 11.47 sati promet kolnikom nerazvrstane ceste bio u potpunosti zatvoren.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist