Crna kronika

Detalji akcije ‘Bonita’, uhićeni policajac udaljen iz službe

Detalji akcije 'Bonita', uhićeni policajac udaljen iz službe

Policija je izdala službeno priopćenje vezano za jučerašnje uhićenje dvojice muškaraca u Zagrebu, među kojima je i policijski službenih iz Dubrovnika.

Naime, policijski službenici Službe kriminalističke policije PU dubrovačko-neretvanske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i 32-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Jedan od uhićenih je policijski službenik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, koji je zbog teže povrede službene dužnosti rješenjem načelnika PU udaljen iz službe.

Uhićeni su jučer, 28. svibnja, prilikom izlaska iz Zagreba i uključivanja na autocestu u automobilu koji je u vlasništvu rent-a-cara. Tom je prilikom kod 32-godišnjeg suvozača pronađena kutija cigareta u kojoj se nalazilo ukupno 15 grama kokaina, pakiran u tri vrećice, a koji je bio namijenen daljnoj prodaji. Pretragom automobila pronađena je i digitalna vaga, manja količina kokaina i novac.

Osumnjičeni su dovedeni u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Uz ovu akciju je doznajemo povezana i sinoćnja racija u kafiću In side na Vojnoviću, gdje su policajci i tijekom ovog jutra.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist